Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Vacature Touringcar chauffeur

Bent u op zoek naar een parttimebaan als touringcarchauffeur? Dan is VDM Tours wellicht het juiste bedrijf voor u om aan de slag te gaan.

VDM Tours is een touringcarbedrijf, waar u nette en veilige touringcars kunt huren. Het is een touringcarbedrijf dat zich zowel op de business-to-businessmarkt, als op de consumentenmarkt richt. De bussen zijn onder andere inzetbaar voor bedrijfsevenementen, netwerkborrels, bruiloften, dagtochtjes, verjaardagen, meerdaagse reizen, zakenreizen, groepsuitjes, schoolreisjes, beurzen, uitwedstrijden, feesten of evenementen. De touringcars beschikken over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat de passagiers in groepjes tegenover elkaar zitten. Ieder groepje is voorzien van een tafel met bekerhouders. Deze unieke indeling zorgt voor meer contact, gezellige gesprekken en een extra sfeer. Daarnaast beschikken de bussen over een dvd- en audio-installatie, sfeerverlichting en een bar, om de sfeer verder te veraangenamen.

Wij zijn op zoek naar een chauffeur die erg sociaal is en met iedereen goed overweg kan, of het nu kinderen of zakenlui zijn. Verder moet u in het bezit zijn van een busrijbewijs D, op oproepbasis willen werken en flexibel inzetbaar zijn. Je moet het geen probleem vinden om op verschillende tijden te werken (’s morgens, ’s middags, ’s nachts) en ook niet om afwisselend doordeweeks of in het weekend ritten te rijden.

Spreekt u dit aan? Stuur dan uw CV met motivatie naar info@vdmtours.nl met als onderwerp ‘chauffeur gezocht’.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier recensies van onze klanten

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze Touringcars!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)