Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Zaltbommel

VDM Tours is een touringcarmaatschappij met een standplaats in Zaltbommel. VDM Tours verhuurt touringcars in alle soorten en maten, zo vervoeren wij groepen van 16 tot 700 personen. VDM Tours is een jonge en dynamische touringcarmaatschappij in de regio Zaltbommel.

Waarom een touringcar bus huren in Zaltbommel bij VDM Tours?

Niet alleen hanteert VDM Tours scherpe tarieven, ook beschikken alle touringcars over een zeer unieke opstelling. U kunt in heel de bus in groepjes van vier aan een tafel zitten, voorzien van bekerhouders. VDM Tours wilt hiermee de reis zo prettig mogelijk maken. De vriendelijke en goed gehumeurde chauffeurs dragen hier hun steentje aan bij. Touringcarverhuur in Zaltbommel wordt door VDM Tours altijd uitgevoerd inclusief een chauffeur. Ook beschikken onze bussen over sfeerverlichting in allerlei kleuren en een professionele audio-installatie waar u altijd gebruik van kunt maken.

Informatie

Indien u meer informatie wilt ontvangen over VDM Tours, kunt u tijdens kantooruren bellen naar 015 263 3333 of mailen naar info@vdmtours.nl. Op onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)