Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Oosterhout

Bent u op zoek naar een touringcarbedrijf in Oosterhout of omgeving? Dan bent u bij VDM tours aan het juiste adres. VDM Tours is een touringcarmaatschappij met een standplaats nabij Oosterhout. U kunt bij ons een touringcar huren in Oosterhout, inclusief chauffeur. Naast georganiseerde reizen, verhuren wij onze touringcars ook aan particulieren en zakelijke klanten. Wanneer u een eigen uitje wilt organiseren, kunnen wij u hierin ondersteunen of helpen bij het vinden van het geschikte dagje weg. Daarnaast ontvangen wij als touroperator groepskortingen, waardoor wij een voordelig dagje weg voor u kunnen verzorgen.

Waarom een touringcar huren in Oosterhout bij VDM Tours

VDM Tours is een touringcarmaatschappij met een standplaats in de omgeving van Oosterhout Vlaardingen, die zich onderscheidt door haar unieke concept. Alle touringcars zijn namelijk zo ingericht, dat u met uw vrienden en collega’s gezellig in groepjes van vier kunt zitten. Elk groepje is voorzien van een tafel met bekerhouders. Deze bus is uitermate geschikt voor een dagje teambuilding, weg met uw zakelijke relaties of en dagje weg met uw vrienden. Deze indeling komt direct ten goede aan de sfeer. VDM Tours kan op aanvraag ook hapjes en drankjes verzorgen in de bus. De bus beschikt over een bar met gekoelde non- en alcoholische dranken.

Contact

Indien u meer informatie over het huren van een touringcar in Oosterhout wilt, kunt u het online contact- of offerteformulier invullen. Tijdens kantooruren kunt u bellen naar 015 263 333.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail


  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)