Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Naaldwijk

Wilt u een touringcar huren in Naaldwijk of omgeving, dan kunt u bij VDM Tours terecht voor een vrijblijvende offerte. VDM Tours verzorgd uw touringcarvervoer in het Westland en omgeving. U kunt een touringcar huren met als vertrekplaats Naaldwijk, maar u kunt bij ons ook terecht voor het huren van een touringcar naar Naaldwijk. VDM Tours is een touringcarmaatschappij in Naaldwijk, waarbij u een touringcar kan huren voor groepen van 16 tot 380 personen.

Een touringcar huren bij VDM Tours touringcarverhuur in Naaldwijk

Waarom een touringcar huren bij VDM Tours? Naast concurrerende tarieven beschikken alle touringcars over een bijzondere opstelling. U kunt namelijk in groepjes van vier aan een tafel zitten, allen voorzien van bekerhouders. Deze indeling is zeer geschikt voor een dagje teambuilding, een gezellig uitje met vrienden of een businesstrip. Wij beschikken over zeer vriendelijke en vakbekwame chauffeurs, die de reis zo prettig mogelijk laten verlopen.

Contact met VDM Tours

Indien u meer informatie of een offerte wilt aanvragen, kunt u bellen naar 015 263 3333. Ook kunt u op deze website het offerte- of contactformulier invullen.

VDMtours-offerte-ontvangen

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsnaam (niet verplicht)

Naam + Achternaam

Adres + Nr.

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail


Aantal personen

Vertrek gegevens
Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

Vertrek tijd
:

Adres + nr.

Postcode

Plaats

Bestemming
Adres + nr.

Postcode

Plaats

Retour datum (dd-mm-jjj)

Retour tijd
:

main-content

Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

Recensies

Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)