Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Houten

Wilt u een touringcar huren voor omgeving Houten? Bent u woonachtig in Houten of dient u gebracht te worden naar Houten? Dan bent u bij het touringcarmaatschappij VDM Tours aan het juiste adres. Wij bieden u een prettige reis tegen een lage prijs!

Waarom een touringcar huren bij VDM Tours

VDM Tours zorgt er voor dat uw reis zo prettig en aangenaam mogelijk verloopt. Wij willen dat onze klanten van de reis genieten, daarom bieden wij u hapjes en gekoelde drankjes aan tijdens uw reis. Geef uw voorkeur voor de hapjes en gekoelde drankjes door en wij zorgen dat deze tijdens uw reis aanwezig zijn. De stoelen in de touringcars zijn tegenover elkaar opgesteld in groepjes van vier. Elk groepje bezit over een tafel met bekerhouders. Ook beschikken de touringcars over LED-verlichting en een audio-installatie. Door hier gebruik van te maken, zorgt u voor een vrolijke sfeer in de touringcar.

Waar naar toe in omgeving Houten met VDM Tours

 • Het rond
 • Jaarbeurs
 • Beatrix theater
 • Uitgaansleven Utrecht
 • Rondtoer Utrecht
 • Kid City
 • Businesstrips
 • Evenementen
 • Concerten
 • Utrecht centrum

Offerte aanvragen

Heeft ook interesse in een prettige reis tegen een lage prijs? Vraag dan direct een offerte aan op onze website en laat ons uw wensen weten. Voor meer informatie bel naar 015 263 33 33 of e-mail naar info@vdmtours.nl.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)