Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Hoofddorp

U kunt een touringcar huren in Hoofddorp bij touringcarmaatschappij VDM Tours. VDM tours verzorgd al uw touringcarvervoer in en rondom de omgeving van Hoofddorp. VDM Tours verzorgd 24/7 het vervoer in binnen- en buitenland. Wij kunnen groepen tot 800 personen vervoeren. Bij grotere aantallen kunnen wij altijd met partners werken. 

Waarom bij VDM Tours een touringcar huren in Hoofddorp?

VDM Tours is zeer klantgericht en wil de reis ten alle tijden zo prettig mogelijk laten verlopen voor haar klanten. Wij proberen dit dagelijks te realiseren met behulp van de door ons geselecteerde chauffeurs. Onze chauffeurs beschikken namelijk naast de benodigde rijvaardigheden ook over sociale vaardigheden. Daarnaast beschikken onze touringcars over een prettige indeling. De bus beschikt namelijk over ruim opgestelde zitplaatsen, waarbij u met vier personen aan een tafel kunt zitten. En als laatst, ook zeker niet onbelangrijk, hanteert VDM Tours zeer concurrerende tarieven.

Contact

Voor meer informatie over het huren van een touringcar in Hoofddorp kunt u tijdens kantooruren bellen naar 015 263 3333. Ook kunt u uw vraag of aanvraag mailen naar info@vdmtours.nl.

VDMtours-offerte-ontvangen

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsnaam (niet verplicht)

Naam + Achternaam

Adres + Nr.

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail


Aantal personen

Vertrek gegevens
Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

Vertrek tijd
:

Adres + nr.

Postcode

Plaats

Bestemming
Adres + nr.

Postcode

Plaats

Retour datum (dd-mm-jjj)

Retour tijd
:

main-content

Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

Recensies

Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)