Selecteer een pagina

Touringcar bus huren Delfshaven

VDM Tours is een touringcarmaatschappij met een standplaats in Delfshaven. VDM Tours verhuurt touringcars in alle soorten en maten, wij vervoeren groepen van 16 tot 700 personen. VDM Tours is een jong en dynamisch touringcarverhuur-bedrijf in de regio Delfshaven.

Waarom een touringcar huren in Delfshaven bij VDM Tours?

Niet alleen hanteert VDM Tours scherpe tarieven, ook hebben alle touringcars een zeer unieke indeling. U kunt in heel de bus in groepjes van vier aan een tafel zitten, elk voorzien van een tafel met bekerhouders. VDM Tours wilt hiermee de reis zo prettig mogelijk maken. De vriendelijke en goed gehumeurde chauffeurs dragen hier hun steentje aan bij. Touringcarverhuur in Delfshaven wordt door VDM Tours altijd uitgevoerd inclusief een chauffeur. Ook beschikken onze bussen over sfeerverlichting in allerlei kleuren en een professionele audio-installatie, waar u altijd gebruik van kunt maken.

Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over VDM Tours, dan kunt u tijdens kantooruren bellen naar 015 263 3333 of mailen naar info@vdmtours.nl. Op onze website www.vdmtours.nl kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.