Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Delfgauw

Indien u een touringcar wilt inschakelen voor uw reis, bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. VDM Tours is een touringcarmaatschappij in Delft. VDM Tours verzorgd al het touringcarverhuur in de regio Delft. U kunt bij VDM Tours een touringcar huren in Delfgauw voor groepen van 14 tot 620 personen.

Waarom een touringcar huren in Delfgauw bij VDM Tours

VDM Tours hanteert zeer concurrerende tarieven in Delfgauw. VDM Tours hoeft namelijk geen voorrijkosten door te rekenen in de regio en daarnaast beschikt de organisatie over zeer zuinige touringcars. Verder beschikken de touringcars over een gezellige opstelling, waarbij de zitplaatsen zijn tegenover elkaar geplaatst, met een tafel er tussen.

Contact

Wilt u meer informatie over touringcarverhuur in Delfgauw? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 015 263 3333. Ook kunt u op de website of per e-mail (info@vdmtours.nl) contacten voor een vrijblijvende offerte of prijsindicatie.

VDMtours-offerte-ontvangen

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsnaam (niet verplicht)

Naam + Achternaam

Adres + Nr.

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail


Aantal personen

Vertrek gegevens
Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

Vertrek tijd
:

Adres + nr.

Postcode

Plaats

Bestemming
Adres + nr.

Postcode

Plaats

Retour datum (dd-mm-jjj)

Retour tijd
:

main-content

Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

Recensies

Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)