Selecteer een pagina

Touringcar huren Breda

In de stad Breda kunt u een touringcar huren bij de organisatie VDM Tours in Breda. VDM Tours is een touringcarmaatschappij met een standplaats in de stad Breda. VDM Tours verhuurt touringcars in meerdere afmetingen, groepen vanaf 18 tot 500 personen kunnen wij met gemak vervoeren. VDM Tours is een ervaren touringcarverhuur-bedrijf in de regio Breda. U kunt een touringcar huren met vertrekplaats Breda, maar u kunt ook een touringcar huren wanneer Breda uw bestemming is.

Waarom een touringcar huren in Breda bij VDM Tours?

VDM Tours is flexibel en innovatief touringcarverhuur-bedrijf in de regio Breda. Buiten dat VDM Tours scherpe prijzen hanteert, hebben de touringcars ook een bijzondere indeling. U kunt namelijk door de gehele bus in groepjes van vier aan een tafel zitten. Deze opstelling zorgt er voor dat het vervoer van A naar B een toegevoegde waarde krijgt. De vriendelijke en beleefde chauffeurs doen er alles aan om de reis zo prettig mogelijk te maken voor u, als klant. Touringcarverhuur in de stad Breda wordt uitgevoerd inclusief een vakbekwame chauffeur.

Informatie aanvragen

Indien u meer informatie over het huren van een touringcar VDM Tours in Breda wilt, kunt u contact opnemen door te bellen naar 015 263 3333 op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Ook kunt u bellen voor een offerte aanvraag of u kunt het offerte- of contactformulier hier bovenaan de website invullen.