Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Bilthoven

VDM Tours is een touringcarverhuur-bedrijf met een standplaats in Bilthoven. U kunt bij VDM Tours een touringcar huren van 16 tot 88 personen. In totaliteit kunnen wij groepen vervoeren van maximaal 640 personen. Wij verzorgen groepsreizen, inclusief chauffeur, naar bestemmingen in zowel binnen- als buitenland.

Waarom een touringcar huren in Bilthoven bij VDM Tours

VDM Tours beschikt over zeer zuinige touringcars, waardoor wij tegen zeer concurrerende tarieven groepen personen kunnen vervoeren. Daarnaast is een touringcar huren in Bilthoven nog nooit zo gezellig geweest. Wij verhuren namelijk touringcars, waarbij de zitplaatsen in groepjes van vier zijn opgesteld, allen voorzien van een tafel. Daarnaast beschikken de bussen over een bar en audio-installatie met mp3 muziek naar keuze.

Contact

U kunt contact opnemen met VDM Tours indien u op zoek bent naar een touringcarverhuur-bedrijf in Bilthoven. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar 015 263 3333 en indien gewenst informatie of een offerte aanvragen. Ook kunt u op de website het contactformulier of offerteformulier invullen

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail


  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)