Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Touringcar bus huren Barendrecht

U kunt een touringcar huren in Barendrecht bij het touringcarverhuur-bedrijf VDM Tours. VDM Tours is een touringcarmaatschappij met onder andere een standplaats in Barendrecht. VDM Tours heeft een touringcar wagenpark, met verschillende soorten touringcars. Groepen van 16 tot 800 personen kunnen wij vervoeren. Bij VDM Tours staat de klant centraal en hierdoor kunnen wij in vrijwel alle wensen voorzien. VDM Tours is een touringcarmaatschappij in de omgeving van Barendrecht. U kunt een touringcar huren voor een rondrit door Barendrecht, voor een reis met Barendrecht als vertrekplaats of voor een reis met Barendrecht als uw eindbestemming.

Waarom een touringcar huren vanaf Barendrecht bij VDM Tours?

VDM Tours hanteert niet alleen scherpe tarieven, zij beschikken ook over een zeer unieke opstelling. U kunt in groepjes van vier aan een tafel zitten, allen voorzien van een tafel. VDM Tours wilt hiermee de reis van A naar B zo prettig mogelijk maken. De vriendelijke en goed geluimde chauffeurs dragen hier hun steentje aan bij. Het touringcarverhuur wordt door VDM Tours altijd uitgevoerd inclusief een chauffeur.

Informatie

Indien u informatie wilt ontvangen over het huren van een touringcar in Barendrecht bij VDM Tours, kunt u op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur bellen naar 015 263 3333. Ook kunt u het offerte- of contactformulier op deze website invullen.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)