Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Het huren van een bus voor een voetbalfeest

Organiseert u een voetbalfeest? VDM Tours beschikt over feestelijke touringcar bussen, die voor iedere doelgroep geschikt zijn. Zeker voor een voetbalfeest is de VDM Tours bus geschikt. Dit komt mede door de unieke opstelling van ronde tafels in het midden van de stoelen. Op deze manier kunt u gezellig bijkletsen.

De VDM Tours bussen worden doorgaans gebruikt voor schoolreizen, vrijgezellenfeesten, huwelijken en bedrijfsactiviteiten. Vanwege de beschikking over muziek, een rookmachine en gekoelde drank is de bus geschikt voor iedere rit!

Kenmerken VDM Tours bussen

  • Muziekinstallatie
  • Gekoelde drank
  • Rookmachine
  • Vriendelijke chauffeur

Offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte kan via het menu aan de rechterzijde. U kunt hierbij aangeven welke wensen u heeft en vervolgens ontvangt u binnen enkele dagen een offerte.

Heeft u echter nog vragen of wensen, die u wilt bespreken, dan kunt u bellen naar 015-263 33 33.

VDMtours-offerte-ontvangen

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsnaam (niet verplicht)

Naam + Achternaam

Adres + Nr.

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail


Aantal personen

Vertrek gegevens
Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

Vertrek tijd
:

Adres + nr.

Postcode

Plaats

Bestemming
Adres + nr.

Postcode

Plaats

Retour datum (dd-mm-jjj)

Retour tijd
:

main-content

Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

Recensies

Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)