Selecteer een pagina

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

Een bus huren voor uw huwelijksfeest

Uw huwelijksfeest met een groep mensen vieren op meerdere locaties? Heeft u een BOB nodig voor het afzetten van uw vrienden en familieleden ná afloop van het feest?

VDM Tours gespecialiseerd in thema busritten

Onze bussen worden doorgaans voor verschillende soorten doeleinden gebruikt. Van vrijgezellenfeesten tot aan complete huwelijksfeesten. De bussen beschikken over partymiddelen, zoals een grote muziekinstallatie, rookmachine en gekoelde drank. Daarnaast zijn onze buschauffeurs gewend feestgangers te vervoeren, voor ons is niets eens verrassing!

Voordelen huwelijksfeest touringcar

 • Groot aantal mensen vervoeren
 • Meerdere keren inzetbaar
 • Comfortabele zitplaatsen
 • Muziek of drank op verzoek beschikbaar

Offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte kan via het menu aan de rechterzijde. U kunt hierbij direct aangeven welke wensen u heeft en vervolgens zult u binnen enkele dagen een offerte ontvangen.

Heeft u echter nog wat vragen of wensen die u wilt bespreken, dan kunt u ons uiteraard bellen via 015-263 33 33.

VDMtours-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam + Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail


  Aantal personen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :


  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Recensies

  Kwaadland Logistiek "We hebben een fantastische dag gehad met ons bedrijf en het was voor iedereen een verademing om in de juiste stemming en uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Zelfs de terugweg was ontspannen en gezellig." Dhr. D.A. Kwaadland (Directeur)

  Oorwerk "Wij hebben met onze vestigingen een teambuild uitje georganiseerd en de busrit heeft zeker bijgedragen aan een prettige ongedwongen kennismaking tussen onze medewerkers. Ook na de sessie was de terugreis een aangenaam einde aan een geslaagde dag. De ruime opzet van het interieur staat garant voor een ontspannen reis." Dhr. M. Straatman (Eigenaar)