Selecteer een pagina

Busreizen met VDM Tours

Via VDM Tours is het mogelijk het vervoer van uw busreis zelfstandig te regelen. Busreizen, zoals stedentrips naar Brussel, London of Parijs behoren tot de mogelijkheden. De bus kan in combinatie met een rondrit worden georganiseerd.

Kenmerken bussen VDM Tours

  • Stoelen zowel naast als tegenover elkaar
  • Muziekinstallatie aanwezig
  • Gekoelde drank op aanvraag beschikbaar

Voorbeelden busreizen

  • Stedentrip Brussel met een rondrit langs het atomium
  • Stedentrip Parijs met een rondrit langs Versailles of Disneyland
  • Stedentrip London met een rondtocht langs Wembley en Wimbledon

Offerte aanvragen voor uw busreis

Vraag een offerte aan voor alle soorten busreizen door het offerteformulier volledig in te vullen. Wij trachten er naar u binnen enkele werkdagen een offerte te sturen. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via 015-263 33 33.

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

main-content

Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!