Selecteer een pagina

Afhalen en wegbrengen luchthaven

Ook voor het afhalen en/of wegbrengen van vliegpassagiers kan het huren van een touringcar bus uitkomsten bieden! Dit geldt vooral voor wanneer u reist met een groep mensen. Informeer naar de voorwaarden!

Voordelen VDM bus

  • Capaciteit voor tientallen passagiers
  • Stoelen in een ronde tafelvorm opgesteld
  • Vriendelijk personeel

Offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte kan via het menu aan de rechterzijde. U kunt hierbij direct aangeven welke wensen u heeft. U zult zo spoedig mogelijk een offerte ontvangen.

Heeft u nog vragen of wensen die u wilt bespreken, dan kunt u ons uiteraard bellen via 015-263 33 33.

vdm-tours

touringcar huren

touringcar huren vdm tours

Onderweg met de netwerkborrel!

Wij geloven dat een feest, uitje, evenement of netwerkbijeenkomst moet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Partybus huren?

Ook voor partyvervoer bent u bij VDM Tours aan het juiste adres. De Tournado is onderdeel van VDM Tours en biedt personenvervoer aan van- en naar festivals, discotheken, dancefeesten en nog veel meer!

partyvervoer

main-content

Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

Tournado rondzit in de partybus